VERHUURLICENTIE :  VT-486358-A

Mooi, luxueus en ingericht appartement.  Het appartement ligt op de 10de verdieping.

Ambar Beach is gelegen naast het bekende Diamante Beach Hotel.  Via dit hotel heeft men toegang tot het appartementsgebouw.

Het appartement heeft twee slaapkamers : twee kamers met telkens een dubbel bed.

Twee badkamers.  Eén badkamer  heeft een ligbad, lavabo en een toilet.  De tweede badkamer heeft een douche, lavabo en ook een toilet.

De ingerichte keuken heeft de volgende elektrische apparaten : koelkast, oven, microgolf, groot diepvriesvak, koffiezet, toaster, fruitperser, croque-monsieur, senseo, broodrooster, afwawsmachine.

De gezellige woonkamer  heeft een zetel dat eventueel kan dienen als slaapzetel, er is een kleurentelevisie met vlaamse zenders, een eetkamer met vier stoelen.

Vanuit de keuken heeft men een prachtig zicht op de omgeving van Calpe, de Penon, de Duitse Berg  en Las Salinas  Er is ook een overdekt terras met zeezicht, gericht naar het Esmeralda Hotel, de bekende Penon is ook zichtbaar.  Hier bevindt zich een terrastafel met vier stoelen.  Teveneens is hier de wasmachine en de droogkast aanwezig in de ingemaakte kast.

Op het terras aan de straatkant is ook nog een kleine tafel voor twee personen.

Airco is in het appartement aanwezig.  Tijdens de wintermaanden kan U hiermee zich ook verwarmen.  Tijdens de warme zomerdagen blaast de airco koude lucht.

Gemeenschappelijk zwembad .  Er zijn 3 zwembaden, twee voor volwassenen en ook een kinderzwembad. Hier zijn ook de nodige ligstoelen voorzien.

U kan de auto parkeren op een vaste staanplaats dat uitsluitend voor dit appartement is.

Dit appartement is een juweeltje van een apparement in Nieuw Calpe, op ongeveer 15O m van het strand, op ongeveer 5Om van de supermarkt Consum, op 75m van de supermarkt Mercadona.  Het centrum van Calpe bevindt zich op 3km van het appartement.

In het appartement is slechts 1 klein hondje toegelaten.  Indien wordt vastgesteld dat er twee honden in het appartement zijn, zal de volledige waarborg ingehouden worden.

Appartementd Ambar Beach

Geboekt
Beschikbaar
Optie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Details

Prijzen beginnen bij: 280 per 7 nachten