FAQ’s

Categorie: Algemeen
Nee, alle info vindt u op onze website.
Categorie: Algemeen

Ons telefoonnr 03/353 05 10. Ons mobiele nr. 0476/55 72 55. Via email: info@wini-nv.com Via de website: www.wini-nv.com Fax: 03 354 00 04 Of via het contactformulier op onze website.

Categorie: Algemeen

Ja, verschillende vakantiewoningen kan u huren voor verschillende maanden.
Wij vragen wel een voorschot voor elektriciteit en gasverbruik.

Categorie: Algemeen

Algemene huurvoorwaarden Aankomst en vertrek Aankomst: na 16 u. Vertrek: voor 10u ’s morgens Huisdieren In verschillende vakantiewoningen is het mogelijk om uw geliefd huisdier mee te nemen. Bij de ondertekening van het contract moet dit vermeld worden. Er zal hiervoor geen extra kost aangerekend worden. Indien een huisdier wordt opgemerkt in een vakantiewoning waar geen huisdieren toegelaten zijn, dan wordt de waarborg volledig ingehouden. Interieur De vakantiewoningen van “Wini” zijn particulier eigendom. Ze zijn allen naar de persoonlijke smaak van de eigenaar ingericht. De keuken is altijd compleet ingericht en voorzien van voldoende bestek en servies. In al deze woningen zijn dekens, dekbedden en kussens aanwezig. Lakens, fluwijnen, bad- en keukenhanddoeken dient U zelf mee te brengen of kunnen eventueel gehuurd worden. Schoonmaak De eindopkuis is in de prijs inbegrepen. Wij verwachten wel dat de woning netjes en in goede staat achtergelaten wordt. Annulatie door “WINI” Indien de firma Wini door omstandigheden en dit buiten haar schuld wordt gedwongen een reservering te annuleren, zal zij een andere woning van soortgelijke aard en prijs aan de huurder aanbieden. Mocht dit niet mogelijk zijn, zal Wini U de reeds betaalde huursom terugbetalen, echter zonder vergoeding van welke schade dan ook. Water In periodes van grote droogte komt het met name voor dat in de zomer de toevoer van water voor kortere periodes (één dag) in een dorp wordt afgesloten. Ook de toevoer van elektriciteit kan bij calamieten wel eens stagneren. Wini is hiervoor niet aansprakelijk te stellen. Klachten Mochten er ondanks onze zorgvuldige selectie en regelmatige controle klachten zijn, dan dient de huurder dit aan de firma Wini binnen de 48uren te laten weten. Aansprakelijkheid Gedurende het verblijf is de huurder aansprakelijk voor de woning, de inrichting en alle zaken die tot object behoren. Eventuele door de huurder of medehuurders aangerichte schade moet terstond aan de firma Wini gemeld en vergoed worden. De firma Wini kan geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid aanvaarden voor schade of welke vorm dan ook.

Categorie: Algemeen

Wini is een professioneel verhuurbedrijf van villa’sappartementen en bungalows aan de Costa Blanca met de Middellandse zee onder handbereik.
In de nabije omgeving van uw vakantievilla vindt u diverse prachtige plaatsen, vergezichten en andere bezienswaardigheden. In de badplaatsen kunt u vaak kiezen uit verschillende sportieve activiteiten: windsurfenduikenvissenpaardrijdenzeilenetc.
Maar als u alleen wilt luieren, zwemmen of met een drankje onder uw parasol zitten, begrijpen wij dat ook heel goed! De Costa Blanca is immers de regio bij uitstek voor een heerlijke en zonovergoten vakantie.